Prachtige ruimte te huur!


Eigen kantoor

Bent u op zoek naar uw eigen bedrijfspand? Heeft u veel ruimte nodig, wilt u graag op een gunstige locatie gevestigd zijn maar niet teveel betalen? Dan heeft GlobeCenters de ideale ruimte voor u.  Het betreft een kantoor van 40 m2 op de eerste etage. Het pand ligt aan de Nieuwe Hemweg 4G, op bedrijvenpark Hempoint. De huur bedraagt E316,- per maand (exclusief servicekosten en BTW). De ruimte heeft helaas geen direct daglicht, maar is wel voorzien van airconditioning.

Bereikbaarheid

Uw bedrijfspand is zeer gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Bedrijvenpark Hempoint ligt vlakbij de A10 en op anderhalve kilometer afstand van de Coentunnel. Over parkeergelegenheid hoeft u zich geen zorgen te maken: er zijn voldoende plaatsen aanwezig.

Ook met het openbaar vervoer is Hempoint gemakkelijk en snel te bereiken. Stadsbus 48 brengt u vanaf station Amsterdam Sloterdijk binnen tien minuten naar bushalte Hempoint, vanaf Amsterdam Centraal kunt u met zowel stadsbus 48 als 22 ook binnen tien minuten bij uw pand zijn.

Contact

Wilt u  geheel vrijblijvend – meer informatie over deze ruimte of een afspraak maken voor een bezichtiging? Vul dan het onderstaande formulier in of neem direct contact opnemen met Willem Ros op 06-53234941.

    Uw naam

    Uw emailadres

    onderwerp

    Uw bericht